En smidig start mot grönt kort

Att börja spela golf ska vara roligt och enkelt. Hos oss har du väldigt roligt och du får en inspirerande Grönt kort-kurs där vi från grunden går igenom både golfens teori och praktik på ett lättsamt sätt. Vår kurs är öppen för alla oavsett förkunskaper och klubbor finns att låna på plats.

Teknikträning och spel på banan

Kursen inleds med teori och praktisk träning och därefter börjar spelet på golfbanan. Vid kursens två första tillfällen får du träna på spelets olika grundslag och det tredje tillfället går vi ut på banan för att lära oss om golfvett och regler.

Varannan vecka på onsdagar start kl 17 hjälper medlemmar dig som tecknar medlemskap i samband med kursen att komma ut på banan och lära dig spelet där. Mer information om det vid kursen.

I Grönt kort-kursen får du även lära dig den rätta tekniken för de olika slagen och får tillgång till ett häfte med nyttiga tekniktips. Om du vill läsa i häftet redan innan kursen hittar du det här.

Kursdatum säsongen 2019

Kursdatum för våren & sommaren 2019 är under planering. Är du intresserad av våra kurser, maila Stefan på stefan@varbergsgolfakademi.se så har du förtur till kommande kurser!

Billigare pris under 2019

Tillsammans med Harabäckens GK kör vi kampanj där Grönt kort-kursen endast kostar 400 kronor och klubben erbjuder medlemskap för endast 1500 kronor för 2019 års säsong! (op 4500 kronor), så passa på att förebereda dig för en rolig och inspirerande Grönt kort-kurs till fantastiskt bra pris. Dessutom kan du använda ditt friskvårdsbidrag till kurs & medlemskap!

För frågor och bokning

Kontakta Stefan Åkfors på nummer 0709-59 60 02 eller via mejl på stefan@varbergsgolfakademi.se för mer information och anmälan.