En smidig start mot grönt kort

Att börja spela golf ska vara enkelt. Hos oss får du en Grönt kort-kurs där vi från grunden går igenom både golfens teori och praktik med hjälp av kunniga faddrar från Harabäckens GK. Vår kurs är öppen för alla oavsett förkunskaper och klubbor finns att låna på plats.

Teknikträning och spel på banan

Kursen inleds med teori och praktisk träning och därefter börjar spelet på golfbanan. Vid kursens två tillfällen får du träna på spelets olika grundslag och vi går ut på banan för att lära oss om golfvett och regler.

Varannan vecka på onsdagar start kl 17 hjälper medlemmar dig som tecknar medlemskap i samband med kursen att komma ut på banan och lära dig spelet där. Mer information om det vid kursen.

I Grönt kort-kursen får du även lära dig den rätta tekniken för de olika slagen och får tillgång till ett häfte med nyttiga tekniktips. Om du vill läsa i häftet redan innan kursen hittar du det här.

Kursdatum för intensivkurs

Datum: 1-2 september
Tid: kl 09:00-12:30

Billigare pris under hösten 2018

Tillsammans med Harabäckens GK kör vi kampanj där Grönt kort-kursen endast kostar 400 kronor och klubben erbjuder medlemskap för endast 2000 kronor för resterande del av 2018 och hela 2019!! (op 4500 kronor för en säsong), så passa på att förebereda dig för Grönt kort till ett bra pris. Dessutom kan du använda ditt friskvårdsbidrag till kurs & medlemskap!

För frågor och bokning

Kontakta Stefan Åkfors på nummer 0709-59 60 02 eller via mejl på stefan@varbergsgolfakademi.se för mer information och anmälan.