En smidig start mot grönt kort

Att börja spela golf ska vara roligt och enkelt. Hos oss har du väldigt roligt och du får en inspirerande Grönt kort-kurs där vi från grunden går igenom både golfens teori och praktik på ett lättsamt sätt. Vår kurs är öppen för alla oavsett förkunskaper och klubbor finns att låna på plats.

Teknikträning och spel på banan

Kursen inleds med praktisk träning och avslutas med teori. Därefter börjar spelet på golfbanan. Vid kursens två första tillfällen får du träna på spelets olika grundslag och det tredje tillfället går vi ut på banan för att lära oss om golfvett och regler. Vill du redan nu studera olika slag och grunderna i slagteknik hittar du det här.

Varannan vecka på onsdagar start kl 17 hjälper medlemmar dig som tecknar medlemskap i samband med kursen att komma ut på banan och lära dig spelet där. Mer information om det vid kursen.

Kursdatum säsongen 2019

Kurs 1: 2, 9  april slagträning, 7 maj regelvandring
Kurs 2: 16, 23 april slagträning, 7 maj regelvandring
Kurs 3: 7 maj regelvandring, 11, 12 maj slagträning

För anmälan maila Stefan på stefan@varbergsgolfakademi.se.

Billigare pris under 2019

Tillsammans med Harabäckens GK kör vi kampanj där Grönt kort-kursen endast kostar 400 kronor och klubben erbjuder medlemskap för endast 1500 kronor för 2019 års säsong! (op 4500 kronor), så passa på att förebereda dig för en rolig och inspirerande Grönt kort-kurs till fantastiskt bra pris. Dessutom kan du använda ditt friskvårdsbidrag till kurs & medlemskap!

För frågor och bokning

Kontakta Stefan Åkfors på nummer 0709-59 60 02 eller via mejl på stefan@varbergsgolfakademi.se för mer information och anmälan.