10-veckorskursen ger rätt grund

Under våren 2018 kör vi återigen den populära 10-veckorskursen på Harabäckens och Klosterfjordens golfbanor, en kurs som i år är elva veckor lång. Kursen passar utmärkt för dig som vill starta säsongen på bästa sätt med en möjlighet att både repetera sådant som du vill förbättra i ditt spel samt få nya kunskaper som gör att du utvecklas till en bättre golfare. 

Varierad golfträning efter dina önskemål

Under de elva veckorna, mellan den 16 april och 30 juni, får du välja upp till fem träningspass i veckan som är inriktade på olika delar av spelet. Det är allt från träning i bunkern till träning på chip och putt. Du kan också välja att träna på slag med en viss typ av klubba som driver, järn eller hybrid.

Det finns pass under dagtid och kvällstid både vardagar och helger. Varje tillfälle är en timme långt.

En rolig kurs i golfens alla delar

10-veckorskursen har många fördelar:

  1. Vi har förbaskat roligt!
  2. Du får möjlighet att i lugn och ro träna på det du behöver.
  3. Du har chansen att repetera delar som du vill träna särskilt på.
  4. Kursen täcker in spelets alla delar.
  5. Du får en klar överblick över alla träningspass och anmäler dig smidigt via internet.

För anmälan till 10-veckorskursen

Träningschemat där du ser vilket golfpass som går vid vilken tidpunkt samt ytterligare information om kursen och hur anmälan går till Hittar du här.

När du är anmäld till kursen hittar du de olika passen på proplanner.golfbox.dk. Du loggar in med ditt golf-id som användarnamn och samma lösenord som du har till Min golf.

Anmäler dig till 10-veckorskursen gör du här (länk till pdf).

Våren 2018 är nu fullbokad

10-veckorskursen för våren 2018 är nu fullbokad, men håll gärna koll på vilka temakurser som vi kommer att erbjuda framöver.