Få ut mer av din golf

Att ta lektioner är ett bra sätt att få hjälp med din sving och spel som du sedan själv kan fortsätta att utveckla. Om du vill få tips och råd om en liten del av ditt spel passar en enskild lektion bra och vill du utveckla din golf över tid bokar du något av våra paket.

Vårt utbud av privatlektioner

Vi har olika typer av privatlektioner. De lektioner och lektionspaket som vi erbjuder är:

Enskilda lektioner

Enskilda lektioner är bra för att följa upp sådant som vi tidigare hjälpt dig med eller om det är något i ditt spel som du känner att du behöver snabb hjälp med.

  • Pris 25 min: - 480 kr
  • Pris 50 min: - 780 kr (2 personer 880 kr)

Parpaketet - 6x25 min

Parpaketet är ett bra baspaket att starta upp säsongen med. Vi kombinerar olika typer av lektioner efter dina önskemål och har möjlighet att följa upp din träning. Självklart går det att slå ihop 25-minuters lektioner till längre lektioner.

  • Pris 1 person: 2000 kr 
  • Pris 2 personer: 1150 kr/person

Birdiepaketet - 10x25 min

Birdiepaketet är för dig som vill lite mer och vill få ännu roligare med din golf. I detta paket går vi med fördel ut på banan för att skapa en bra bild över ditt spel. Efter banbesöket lägger vi upp en fortsatt plan för de kommande lektionerna. Självklart går det att slå ihop 25-minuters lektioner till längre lektioner.

  • Pris 1 person: 3100 kr
  • Pris 2 person: 1850 kr/person

Eaglepaketet - 14x25 min

Eaglepaketet är träningspaketet för dig som vill utveckla hela ditt spel. Här har vi möjlighet att lägga upp träningen på längre sikt och skapa bra förutsättningar för din utveckling. I detta paket är besök på banan en självklarhet. Självklart går det att slå ihop 25-minuters lektioner till längre lektioner.

  • Pris 1 person: 3900 kr
  • Pris 2 person: 2400 kr/person

För att du ska få det mesta ut av dina lektioner får du även gärna läsa våra tips inför lektioner. Läs mer

För frågor och bokning

Kontakta Stefan Åkfors på nummer 0709-59 60 02 eller via mejl på stefan@varbergsgolfakademi.se för att boka en golflektion.

Kom även gärna ihåg att avbokning av lektion ska göras senast 24 timmar innan.
Har du köpt ett lektionspaket är det giltigt under innevarande kalenderår.