Golf mot tydliga mål

Vad vill du med din golf? Med våra lektioner får du träning som är anpassad för dina förutsättningar, vilket gör att du får roligare på banan. Med våra golflektioner får du chansen att träna extra på en viss del av din golf som du tycker att du behöver utveckla. Vi erbjuder lektioner både för en och flera personer.

Privatlektioner efter dina önskemål

Under lektionerna är vi där vi behöver vara för din utvecklings skull. Det kan vara ute på banan, på rangen eller i närspelsområdet. En lektion kan även bestå av ett samtal om hur man kan tänka på banan för att göra sin golf bättre. Det är dina önskemål som styr. Läs mer om vårt lektionsutbud

Lektioner för grupper

Är ni flera som vill ta en lektions tillsammans, till exempel ett kompisgäng, så löser vi även det utifrån era önskemål. Vid våra grupplektioner erbjuder vi samma typer av lektioner som vid privatlektionerna, men anpassade för just er grupp. Läs mer om grupplektionerna 

I samtliga av våra lektioner, både privatlektioner och grupplektioner, ingår videofilmning av svingen med personlig analys och genomgång, träningsbollar samt en skriftlig utvecklingsplan med övningar.

Kom i bättre form

Utöver golflektioner finns också möjligheten att få ett personligt träningsprogram för att dina fysiska förutsättningar ska bli bättre. Med en förbättrad kondition får du ett bättre golfspel samtidigt som du mår bättre i vardagen. Numera kan du även använda ditt friskvårdsbidrag till golflektioner.

För frågor och bokning

Kontakta Stefan Åkfors via telefon på nummer 0709-59 60 02 eller mejl på stefan@varbergsgolfakademi.se vid frågor och bokning.