Demokväll i simulatorerna!

Årets första demodag och då gästar TaylorMade! Den 19 mars kl 16-19 erbjuder vi gratis utprovning av din nya utrustning i simulatorerna på Harabäcken.

Bokning av tid sker till Stefan 0709596002 eller stefan@varbergsgolfakademi.se.

TaylorMade har lanserat nya modellerna Sim, Sim Max & Sim Max D på metall woods. De olika modellerna har olika egenskaper. Gemensamt för de alla är att formen på klubbhuvudet har fått ny utförmning som genererar högre svinghastighet och därmed längre slag.

Sim

Har minst träffyta av dessa tre modeller med lägre bollbana, mindre spin i bollen men är lite mer justerbar med en vikt i sulan.

Sim Max

Sim Max har större träffyta än Sim som ger fantastiskt förlåtande egenskaper. Måste provas!

Sim Max D

Denna modell är för dig som har problem med slicen. Ännu störra träffyta än Sim Max, mycket vikt i hälen och något stängd så genererar den en mycket rakare bollbana. Gör din golf rakare och roligare!

Järnklubbor

 

Järnen har kommit i Sim och Sim Max och är avsedda för att ge alla de förlåtande egenskaperna i en järnklubba som går att få.

Dessa komplettar de redan fantastiska järnklubborna P790, P760 och P730 för de som är ute efter klubbor som gör att det går att forma slagen mer.